[wpc_custom_heading heading=”Gedenksteen” line_color=”primary” position=”left” colored_line=”yes” size=”large”]

GedenksteenEen unieke gedenksteen laat u maken door Jérôme Petit Natuursteen in Breda. Hier vindt u een uitgebreide selectie graf- en gedenkstenen. Bezoek eens onze speciale showroom en u kunt op uw gemak een aantal voorbeelden bekijken. Op deze manier kunt u ideeën opdoen voor een unieke gedenksteen. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar en vertellen u meer over de verschillende soorten natuursteen en de mogelijkheden die wij bieden om een prachtige en unieke gedenksteen voor uw dierbare te creëren.

Persoonlijk

Jérôme Petit Natuursteen helpt u graag een mooie gedenksteen te maken die persoonlijk is. Ook het graveren van de gedenksteen kunnen wij voor u verzorgen. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? In een aparte ruimte van onze showroom kunt u verschillende voorbeelden van monumenten rustig bekijken en onze medewerkers geven u hier graag een gepast advies.

Contactinformatie

Heeft u vragen over composiet, wat wij van dit materiaal kunnen maken en hoe u dit materiaal moet onderhouden? Stuur dan een e-mail naar info@petitnatuursteen.nl, of vul het contactformulier in. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 085-7325549. Voor composiet producten op maat schakelt u Jérôme Petit Natuursteen uit Breda in.

Kom kijken in onze showroom

Kom eens kijken in onze showroom en zie de vele verschillende toepassingsmogelijkheden van natuursteen. Natuursteen is een zeer veelzijdig materiaal en verkrijgbaar in vele varianten. Wij verkopen maarliefst 1500 verschillende soorten natuursteen. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de eigenschappen van de verschillende materialen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een keukenblad van natuursteen? Wij vertellen u graag meer. Bezoek onze showroom of neem meteen contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naarinfo@petitnatuursteen.nl of vul het contactformulier op deze website in. Voor direct contact zijn wij ook te bereiken via telefoonnummer 085-7325549.

ADRESGEGEVENS

Jérôme Petit Natuursteen B.V.
Charles Petitweg 3
4827 HJ, BREDA

CONTACT

076-5811164
info@petitnatuursteen.nl

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.