[wpc_custom_heading heading=”Gedenksteen Breda” line_color=”primary” position=”left” colored_line=”yes” size=”large”]

gedenksteen bredaEen unieke gedenksteen laat u maken door Jérôme Petit Natuursteen in Breda. Hier vindt u een uitgebreide selectie graf- en gedenkstenen. Bezoek eens onze speciale showroom en u kunt op uw gemak een aantal voorbeelden bekijken. Op deze manier kunt u ideeën opdoen voor een unieke gedenksteen. Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar en vertellen u meer over de verschillende soorten natuursteen en de mogelijkheden die wij bieden om een prachtige en unieke gedenksteen voor uw dierbare te creëren.

Persoonlijk

Jérôme Petit Natuursteen helpt u graag een mooie gedenksteen te maken die persoonlijk is. Ook het graveren van de gedenksteen kunnen wij voor u verzorgen. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? In een aparte ruimte van onze showroom kunt u verschillende voorbeelden van monumenten rustig bekijken en onze medewerkers geven u hier graag een gepast advies.

Contactinformatie

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via e-mail adres info@petitnatuursteen.nl, of maak gebruik van het contactformulier op deze website. Spreekt u liever zelf met één van onze medewerkers over het laten maken van een unieke gedenksteen, dan belt u tijdens openingstijden naar telefoonnummer 085-7325549.

ADRESGEGEVENS

Jérôme Petit Natuursteen B.V.
Charles Petitweg 3
4827 HJ, BREDA

CONTACT

076-5811164
info@petitnatuursteen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan