[wpc_custom_heading heading=”Grafsteen Breda” line_color=”primary” position=”left” colored_line=”yes” size=”large”]

grafsteen bredaWilt u een unieke grafsteen laten maken? Bezoek dan de showroom van Jérôme Petit Natuursteen in Breda. Wij bieden een uitgebreid assortiment grafzerken en gedenkplaten. Hier informeren onze medewerkers u graag over de mogelijkheden en kunt u specifieke wensen direct aangeven.

Advies over de steensoorten

Wanneer u een grafsteen komt bekijken in onze speciale showroom in Breda, geven onze medewerkers u graag advies over de verschillende steensoorten en afwerkingsmogelijkheden. Een gepolijst oppervlak bijvoorbeeld (hoogglans), zorgt ervoor dat de toplaag sterk wordt afgedicht. Op deze manier is de steen beter bestand tegen weersinvloeden en heeft deze minder onderhoud nodig.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de verschillende steensoorten en afwerkingstechnieken die wij kunnen toepassen op een grafsteen? Kom naar onze showroom in Breda en stel al uw vragen gerust aan onze medewerkers. U kunt vragen natuurlijk ook telefonisch stellen: 085-7325549. U kunt ook een e-mail sturen. Schrijf naar info@petitnatuursteen.nl, of maak gebruik van het contactformulier.

ADRESGEGEVENS

Jérôme Petit Natuursteen B.V.
Charles Petitweg 3
4827 HJ, BREDA

CONTACT

076-5811164
info@petitnatuursteen.nl

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.