Natuursteen grafmonumenten zijn persoonlijk, duurzaam en bijzonder

Een grafmonument is altijd een persoonlijk en bijzonder monument. Een natuursteen grafmonument zorgt voor een persoonlijke, duurzame en bijzondere uitstraling. U heeft bij Jérôme Petit keuze uit meer dan 1500 soorten natuursteen. Zo is er altijd een natuursteen die bij uw dierbare past.

Grafstenen van natuursteen kunnen zowel een modern, eigentijds als speels uiterlijk hebben. Dit verschilt per materiaal en naar uw wens. Wij helpen u graag bij het kiezen van een soort natuursteen en het realiseren van uw wensen met betrekking tot de grafsteen. Bij de keuze voor een soort natuursteen is het ook belangrijk dat het voldoet aan de regels van de begraafplaats waar uw dierbare zal rusten. Graniet is een veel gekozen natuursteen voor een grafmonument doordat graniet goed bestand is tegen allerlei soorten weersomstandigheden. Iedere dierbare is uniek dus ook ieder grafmonument. Wij helpen u graag bij het realiseren van een persoonlijk, duurzaam en bijzonder grafmonument voor uw dierbare.

Een persoonlijke grafsteen voor uw dierbare

De natuursteen grafmonumenten die Jérôme Petit maakt, zijn op maat gemaakt en in de stijl van  uw keuze. In Breda hebben wij een aparte ruimte ingedeeld met verschillende natuursteen monumenten, die u kunt komen bekijken om een grafsteen te vinden die bij uw dierbare past. Zo kunt u samen in rust de keuze maken voor een mooie steen. Bij het maken van een ontwerp gaan wij samen met u kijken naar de mogelijkheden en opties. Er zijn verschillende soorten grafstenen en tegenwoordig ook veel grafaccessoires. Hierbij zijn de wensen van de familie natuurlijk van groot belang en die zullen door ons met zorg uitgevoerd worden. Bij Jérôme Petit staan wij open voor uw wensen en ideeën, die zullen wij voor u omzetten in een persoonlijke grafsteen. Grafstenen worden al jarenlang voorzien van inscripties. Traditie getrouw zijn dit vaak de naam, geboortedatum en sterfdag. Maar natuurlijk kunt u ook een persoonlijke tekst in het grafmonument laten zetten.

grafstenen gedenkstenen
Grafstenen in onze showroom

Grafmonumenten worden in onze steenhouwerij op maat gemaakt

Naar aanleiding van de wensen en ideeën van u zullen wij gezamenlijk tot een ontwerp komen. Natuurlijk kan het zijn dat u een eigen ontwerp hebt, dan kunnen wij dat ontwerp maken. In onze eigen steenhouwerij zorgen onze vakmensen ervoor dat de grafsteen met veel beleid en precieze gemaakt wordt. Bij het plaatsen van natuursteen zullen wij zorgen voor een goede fundering om te zorgen dat de grafsteen jarenlang recht zal blijven staan. Natuursteen is mooi en moet ook mooi blijven, waarom kunnen wij u altijd voorzien van onderhoudsadvies met betrekking tot de grafsteen van uw dierbare. Wilt u meer informatie of natuursteen grafmonumenten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en zorgen voor een persoonlijke, bijzondere en gedenkwaardige grafsteen voor uw dierbare.

Advies over de grafmonumenten en steensoorten

Bij Jérôme Petit Natuursteen te Breda kunt u unieke grafmonumenten en grafstenen laten maken. Wilt u meer weten over een natuursteen grafmonument of grafsteen, de verschillende natuursteen soorten en de bijbehorende afwerkingstechnieken? Kom naar de showroom van Jérôme Petit Natuursteen en stel al uw vragen gerust aan onze medewerkers. Wij bieden een uitgebreid assortiment natuursteen grafstenen, grafmonumenten, grafzerken, gedenkplaten en grafaccessoires in een aparte ruimte in onze showroom. Onze vakbekwame medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en u kunt uw specifieke wensen direct aangeven. U kunt uw vragen uiteraard ook telefonisch stellen: (076) 581 11 64. U mag vanzelfsprekend ook een e-mail sturen naar info@petitnatuursteen.nl, of gebruik maken van ons contactformulier.