Ruwe grafstenen zijn uniek en staan symbool voor een mensenleven

Ruwe grafstenen zijn niet gepolijst maar zijn ruw afgewerkt. Een ruwe grafsteen heeft altijd een unieke uitstraling en vaak wordt deze unieke uitstraling vergeleken met de levensloop. De groeven en uitsparingen symboliseren de levensloop van de ruwe steen en misschien wel van uw dierbare.

Ruwe stenen komen rechtstreeks uit de natuur en worden onbewerkt gebruikt. De stenen zijn op een eerlijke manier gewonnen. Samen met ons kunt u een keuze maken uit één van de unieke ruwe grafstenen die wij op dat moment in ons bezit hebben. Een grafsteen is altijd persoonlijk en moet bijzonder zijn, een ruwe grafsteen is uniek. Door samen met u een ontwerp te maken, zorgen wij ervoor dat de grafsteen ook persoonlijk wordt voor uw dierbare.

Een ruwe natuursteen omtoveren tot een gedenkwaardige grafsteen

Een ruwe natuursteen die onbewerkt uit de natuur komt is natuurlijk nog geen gedenkwaardige grafsteen. Hiervoor is een passend ontwerp nodig, wat wij samen met u kunnen realiseren. Bij het gebruik van een ruwe natuursteen kunt u ook kiezen voor het combineren van materialen. Een combinatie van een ruwe grafsteen en een RVS, glas of aluminium plaat zorgt helemaal voor een unieke en moderne uitstraling. In onze aparte ruimte voor gedenkstenen en grafmonumenten in Breda kunt u rustig een idee krijgen van alle soorten grafmonumenten die mogelijk zijn. Zo kunt u goede keuzes maken bij het ontwerpen van een grafmonument voor uw dierbare. Als u een helder idee heeft van het grafmonument kunnen wij gezamenlijk een ontwerp realiseren. Vervolgens zullen onze vakmensen het grafmonument met veel precisie en zorg voor uw dierbare maken.

Een ruwe grafsteen voor uw dierbare

Iedere dierbare is uniek en ook iedere ruwe grafsteen is uniek. Het is fijn om een ruwe grafsteen te vinden die precies het leven weerspiegelt van uw dierbare. Een ruwe steen heeft allerlei groeven en uitsparingen die de levensloop symboliseren. Wij helpen u graag bij het vinden van die perfecte ruwe grafsteen. Zodat uw dierbare een gedenkwaardige, persoonlijke en bijzondere grafsteen krijgt. Het bewerken van een ruwe steen is ingewikkeld maar onze vakmensen kunnen het ontwerp naar uw keuze reflecteren op de grafsteen. De ruwe grafsteen voor uw dierbare wordt door Jérôme Petit op maat en met veel zorg gemaakt. Onze vakmensen zullen ervoor zorgen dat de grafsteen met veel precisie wordt afgeleverd zoals u dat wilt. Een grafsteen vereist altijd onderhoud en ook een ruwe grafsteen heeft onderhoud nodig, wij adviseren om de grafsteen regelmatig schoon te maken met een zachte borstel en lauw water. Voor verder onderhoudsadvies willen wij u graag adviseren dus neem dan contact met ons op.

Advies over de grafmonumenten en steensoorten

Bij Jérôme Petit Natuursteen te Breda kunt u unieke grafmonumenten en grafstenen laten maken. Wilt u meer weten over een natuursteen grafmonument of grafsteen, de verschillende natuursteen soorten en de bijbehorende afwerkingstechnieken? Kom naar de showroom van Jérôme Petit Natuursteen en stel al uw vragen gerust aan onze medewerkers. Wij bieden een uitgebreid assortiment natuursteen grafstenen, grafmonumenten, grafzerken, gedenkplaten en grafaccessoires in een aparte ruimte in onze showroom. Onze vakbekwame medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en u kunt uw specifieke wensen direct aangeven. U kunt uw vragen uiteraard ook telefonisch stellen: (076) 581 11 64. U mag vanzelfsprekend ook een e-mail sturen naar info@petitnatuursteen.nl, of gebruik maken van ons contactformulier.