[wpc_custom_heading heading=”Urnsteen Breda” line_color=”primary” position=”left” colored_line=”yes” size=”large”]

urnsteen bredaVoor een urnsteen van diverse steensoorten gaat u naar Jérôme Petit Natuursteen in Breda. Hier heeft u een ruime keuze en kunnen wij tevens gehoor geven aan eventuele speciale wensen. Wij hebben een aparte ruimte waar u graf- en gedenkstenen kunt bekijken. Hier kunt u in alle rust de mogelijkheden die Jérôme Petit Natuursteen te bieden heeft op het gebied van een urnsteen bespreken. Bezoek onze showroom in Breda. Hier staan we graag voor u klaar met een deskundig advies.

Natuursteen monumenten

Een natuurstenen monument zoals een urnsteen of grafzerk is een gepaste manier om een dierbare te herdenken. Jérôme Petit Natuursteen biedt daarom tal van variaties, zodat ook u een monument kunt creëren dat vele jaren mooi blijft en vrijwel onderhoudsvrij is. Bent u wegens omstandigheden niet in de gelegenheid naar onze showroom toe te komen? Bezoek dan onze webshop om een urnsteen te bekijken.

Contact

Voor een stijlvolle urnsteen in Breda en omstreken komt u naar Jérôme Petit Natuursteen. Hebt u vragen? Wij helpen u graag verder. U kunt een bericht sturen naar e-mail adres info@petitnatuursteen.nlof maak gebruik van het contactformulier. Voor persoonlijk contact belt u naar telefoonnummer 085-7325549.

ADRESGEGEVENS

Jérôme Petit Natuursteen B.V.
Charles Petitweg 3
4827 HJ, BREDA

CONTACT

076-5811164
info@petitnatuursteen.nl

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.