Keukenblad Natuursteen

keukenblad natuursteenVoor een luxe op maat gemaakt keukenblad komt u naar Jérôme Petit Natuursteen in Breda. Hier vindt u alles van natuursteen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een keukenblad en spoelbak van natuursteen, dorpels en plinten, wand- en vloertegels en vensterbanken. In onze werkplaats snijden, schuren en polijsten wij de gekozen natuursteen tot prachtige eindproducten. Op deze manier maken wij bijvoorbeeld een keukenblad van natuursteen.

Kom kijken in onze showroom

Kom eens kijken in onze showroom en zie de vele verschillende toepassingsmogelijkheden van natuursteen. Natuursteen is een zeer veelzijdig materiaal en verkrijgbaar in vele varianten. Wij verkopen maarliefst 1500 verschillende soorten natuursteen. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de eigenschappen van de verschillende materialen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een keukenblad van natuursteen? Wij vertellen u graag meer. Bezoek onze showroom of neem meteen contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@petitnatuursteen.nl of vul het contactformulier op deze website in. Voor direct contact zijn wij ook te bereiken via telefoonnummer (076) 581 11 64.

ADRESGEGEVENS

Jérôme Petit Natuursteen B.V.
Charles Petitweg 3
4827 HJ, BREDA

CONTACT

076-5811164
info@petitnatuursteen.nl

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.