Raamdorpel natuursteen

dorpels natuursteenEen raamdorpel van natuursteen laat u maken door Jérôme Petit Natuursteen. Als allround natuursteenbedrijf werken wij voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Hier vindt u producten van natuursteen variërend van dorpels tot aanrechtbladen, spoelbakken, plinten, keukenbladen, vloeren, wandtegels, grafzerken en nog veel meer! Voor een raamdorpel van natuursteen wordt meestal gekozen voor Belgisch- of Chinees- hardsteen, maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor vele andere soorten natuursteen.

ADRESGEGEVENS

Jérôme Petit Natuursteen B.V.
Charles Petitweg 3
4827 HJ, BREDA

CONTACT

076-5811164
info@petitnatuursteen.nl

Keuze uit meer dan 1500 soorten natuursteen

Jérôme Petit Natuursteen heeft meer dan 1500 verschillende soorten natuursteen in het assortiment. Deze natuursteensoorten zijn afkomstig uit landen als België, Spanje, Portugal, China, Argentinië, Duitsland, Italië en India. In onze werkplaats bewerken wij alle steen zelf met uiterst nauwkeurige apparatuur. Maar voor speciale opdrachten vervaardigen wij nog ambachtelijk met de hand. Een raamdorpel van natuursteen kan al binnen enkele dagen geleverd worden, mits de gekozen steen op voorraad is.

Hebt u vragen over een bepaald Natuurstenen vensterbanken? Stel ze ons gerust. U kunt het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@petitnatuursteen.nl. Uiteraard zijn wij ook persoonlijk te spreken via telefoonnummer 085-7325549, of bezoek onze showroom in Breda.

Kom eens langs in onze showroom

Kom eens langs in onze showroom in Breda om de verschillende soorten natuursteen en composiet vensterbanken met uw eigen ogen te bekijken. Onze medewerkers geven u graag advies en informatie.

Contactinformatie

Heeft u vragen over composiet, wat wij van dit materiaal kunnen maken en hoe u dit materiaal moet onderhouden? Stuur dan een e-mail naar info@petitnatuursteen.nl, of vul het contactformulier in. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 085-7325549. Voor composiet producten op maat schakelt u Jérôme Petit Natuursteen uit Breda in.

Kom kijken in onze showroom

Kom eens kijken in onze showroom en zie de vele verschillende toepassingsmogelijkheden van natuursteen. Natuursteen is een zeer veelzijdig materiaal en verkrijgbaar in vele varianten. Wij verkopen maarliefst 1500 verschillende soorten natuursteen. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de eigenschappen van de verschillende materialen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een keukenblad van natuursteen? Wij vertellen u graag meer. Bezoek onze showroom of neem meteen contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naarinfo@petitnatuursteen.nl of vul het contactformulier op deze website in. Voor direct contact zijn wij ook te bereiken via telefoonnummer 085-7325549.