Jerome Petit Natuursteen Breda

Jérôme Petit Natuursteen in Breda betreft een allround natuursteenbedrijf. Wij werken zowel voor aannemers als particulieren. Vloeren, keukenbladen, vensterbanken, dorpels, wastafelbladen, openhaard bekleding, grafzerken en gedenkplaten, alles wat uit natuursteen gemaakt kan worden is bij ons te vinden.

jerome-petit-natuursteen-breda
natuursteen-keukenblad

Natuursteen Producten

Alle toepassingen voor de bouw en woning. Petit staat voor hoge kwaliteit, korte levertijden en maatwerk. Keukenbladen, dorpels, vensterbanken, wand- en vloertegens en onderhoudsadvies.

gedenkstenen

Grafstenen

Een grafsteen is altijd persoonlijk. En Petit vertaalt die persoonlijke wensen naar bijzondere gedenktekens. Zowel bij begraven als na crematie. Strak en sober tot zeer bijzondere ontwerpen.

Petit Natuursteen Breda

Jerome Petit

Charles Petitweg 3, 4827 HJ, Breda

Over ons

Natuursteenbedrijf sinds 1893
1500 soorten natuursteen
Maatwerk in natuursteen
Voor particulier en aannemers

Allround Natuursteenbedrijf

Keuze uit 1500 soorten natuursteen

In onze werkplaats worden de stenen gespleten, gesneden, geschuurd en gepolijst. Alle producten worden op maat gemaakt. Voor speciale opdrachten wordt soms met de hand gewerkt. U heeft bij ons keuze uit meer dan 1.500 soorten natuursteen, afkomstig uit onder meer Italië, België, Duitsland, Portugal, Brazilië en Argentinië.

Meer weten?

U kunt bij ons in de showroom de mogelijkheden komen bekijken of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

PETIT NATUURSTEEN WERKT MET U MEE

NATUURSTEEN TEGELS, WANDEN, BADKAMERS EN MEER!

Onze producten

Onderhoud

Met goed onderhoud bent u gegarandeerd van een blijvend mooie natuursteen. Er zit een verschil in binnen en buiten onderhoud van natuursteen.

Vloeren

Natuurstenen vloer en wandtegels zijn in diverse kwaliteiten leverbaar, denkt u hierbij aan graniet- hardsteen- en de diverse soorten marmer. Jérôme Petit Natuursteen B.V.

Vensterbanken

Natuursteen in zijn geheel geeft een luxe en unieke uitstraling waardoor het zicht in uw woning een warme uitstraling krijgt. Jérôme Petit Natuursteen B.V.

Dorpels

Stofdorpels voor in de woning en waterdorpels in natte ruimtes worden voor u op maat gemaakt. U heeft daarbij de keuze uit vele soorten natuursteen.