Grafstenen van Jerome Petit Natuursteen Breda

Welkom bij Jérôme Petit Natuursteen Breda, dé expert in kwaliteitsvolle gedenkstenen en grafmonumenten. Of u nu op zoek bent naar een traditioneel of eigentijds grafmonument, wij begeleiden u bij elke stap van het proces.

Met veel zorg en aandacht voor uw wensen creëren onze vakmensen een passend eerbetoon voor uw dierbaren. Ontdek de mogelijkheden in ons brede assortiment.

Onze Gedenkstenen en Grafstenen

Staande grafstenen

familiegraf

Familiegraf

Grafzerken

Ruwe grafsteen

Kindergrafsteen

urnsteen

Urnstenen

Grafstenen om te gedenken

Een grafmonument is altijd persoonlijk. Voor grafstenen in Breda kunnen wij u van dienst zijn. Jérôme Petit Natuursteen vertaalt de wensen van nabestaanden voor een waardevolle herinnering aan hun dierbare daarom in een persoonlijk én bijzonder gedenkmonument. Een natuursteen grafsteen kan strak, sober en toch bijzonder zijn, maar kan ook eigentijds en uniek zijn.

Jérôme Petit Natuursteen heeft een aparte ruimte ingericht in Breda waarin verschillende natuursteen grafstenen en gedenkstenen worden getoond. In deze ruimte kunt u ook natuursteen urnstenen zien. Jérôme Petit Natuursteen heeft bewust gekozen voor een aparte ruimte zodat u in alle rust de verschillende mogelijkheden kunt bekijken. Wij geven u desgewenst advies over de diverse natuursteen soorten en u krijgt alle gelegenheid uw vragen te stellen en speciale wensen kenbaar te maken. Elke dierbare is anders en daarom is een andere, unieke grafsteen op zijn plaats. Wij staan u daar graag in bij.

Petit Natuursteen Breda

Jerome Petit

Charles Petitweg 3, 4827 HJ, Breda

Over ons

Natuursteenbedrijf sinds 1893
1500 soorten natuursteen
Maatwerk in natuursteen
Voor particulier en aannemers