Urnstenen: Een Eervolle Rustplaats met bij Jérôme Petit Natuursteen Breda

Bij Jérôme Petit Natuursteen in Breda begrijpen we het belang van het eren van dierbaren, zelfs in asvorm. Onze urnstenen bieden een respectvolle en waardige manier om de as van uw geliefden te bewaren en te herdenken.

urnsteen

Respectvolle Gedenkstenen voor Urnen

Elke urnsteen die wij creëren is uniek, aangepast aan de persoonlijke voorkeuren en de herinneringen van de overledene. Van klassieke tot moderne ontwerpen, onze vakbekwame medewerkers werken nauw met u samen om een urnsteen te ontwerpen die recht doet aan uw geliefde.

Hoogwaardige Materialen

We kiezen voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen zoals graniet, marmer, of natuursteen. Deze materialen zijn niet alleen sterk en bestand tegen weersinvloeden, maar hebben ook een tijdloze uitstraling die past bij de nagedachtenis van uw dierbare.

Bezoek Onze Showroom

Wij nodigen u uit om onze showroom in Breda te bezoeken, waar u onze uitgebreide collectie grafstenen kunt bekijken en inspiratie op kunt doen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en uw vragen te beantwoorden. Neem contact met ons op via (076) 581 11 64 of stuur een e-mail naar info@petitnatuursteen.nl voor meer informatie of het plannen van een bezoek.

Petit Natuursteen Breda

Jerome Petit

Charles Petitweg 3, 4827 HJ, Breda

Over ons

Natuursteenbedrijf sinds 1893
1500 soorten natuursteen
Maatwerk in natuursteen
Voor particulier en aannemers