Gootsteen Natuursteen

natuursteen gootsteenKies voor een gootsteen van natuursteen voor een moderne, maar toch nostalgische uitstraling tegelijkertijd. Als u kiest voor een gootsteen van natuursteen van Jérôme Petit Natuursteen, komen wij de gootsteen ook plaatsen. U kunt kiezen voor een gootsteen van dezelfde natuursteen als het aanrechtblad. Zo creëert u een strak en modern design. U kunt natuurlijk ook kiezen voor een afwijkende gootsteen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de bekende tegeltjes gootsteen. Deze wordt vaak gecombineerd met een Belgische hardstenen aanrechtblad.

Envelop model

Als u kiest voor een gootsteen van natuursteen, zullen wij deze met een envelop model bodem vervaardigen, zodat het water goed wegloopt.

Informatie

Voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van een gootsteen van natuursteen, of andere producten uit ons assortiment, neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt het contactformulier invullen, of een e-mail sturen naar info@petitnatuursteen.nl. U kunt ons ook even bellen via telefoonnummer (076) 581 11 64.

ADRESGEGEVENS

Jérôme Petit Natuursteen B.V.
Charles Petitweg 3
4827 HJ, BREDA

CONTACT

076-5811164
info@petitnatuursteen.nl

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.