Terrastegels Breda

Terrastegels BredaNatuursteen terrastegels koopt u bij Jérôme Petit Natuursteen in Breda. Hier vindt u een uitgebreide keuze aan vloertegels voor binnen en buiten. Het grote voordeel van natuursteen terrastegels is dat deze met de jaren dieper van kleur worden en meer karakter krijgen. Bovendien komen wij de terrastegels gratis bezorgen in de regio Breda.

Meer dan 1500 soorten natuursteen

Bij Jérôme Petit Natuursteen heeft u de keuze uit meer dan 1500 verschillende soorten steen. Niet alle soorten natuursteen zijn geschikt voor buitengebruik en de verschillende afwerkingstechnieken kunnen ook een groot verschil maken in onderhoud en gebruikscomfort. Laat u informeren door de experts van Jérôme Petit Natuursteen zodat u jarenlang plezier hebt van uw nieuwe terrastegels. Jérôme Petit Natuursteen uit Breda voor al uw natuursteenproducten.

Hebt u vragen over een bepaald Terrastegels? Stel ze ons gerust. U kunt het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar info@petitnatuursteen.nl. Uiteraard zijn wij ook persoonlijk te spreken via telefoonnummer (076) 581 11 64, of bezoek onze showroom in Breda.

Kom kijken in onze showroom

Kom eens kijken in onze showroom en zie de vele verschillende toepassingsmogelijkheden van natuursteen. Natuursteen is een zeer veelzijdig materiaal en verkrijgbaar in vele varianten. Wij verkopen maarliefst 1500 verschillende soorten natuursteen. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de eigenschappen van de verschillende materialen.

ADRESGEGEVENS

Jérôme Petit Natuursteen B.V.
Charles Petitweg 3
4827 HJ, BREDA

CONTACT

076-5811164
info@petitnatuursteen.nl

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.