Natuursteen Vensterbank Breda

dorpels natuursteenLaat een vensterbank op maat maken bij Jérôme Petit Natuursteen – dé allround natuursteen specialist met meer dan 1500 soorten steen. Wel soort materiaal of kleur u ook zoekt, de kans is groot dat u bij Jérôme Petit Natuursteen precies vindt wat u zoekt. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van een vensterbank van natuursteen en geven u uitgebreide informatie en advies voor het onderhoud.

Zagen, schuren en polijsten

In onze eigen werkplaats zagen, schuren en polijsten wij de platen zeer nauwkeurig, zodat u jarenlang kunt genieten van de luxe uitstraling die een vensterbank van natuursteen met zich meebrengt. De steenplaten die wij gebruiken voor een vensterbank van natuursteen zijn afkomstig uit landen als België, Italië, Spanje, Portugal, Duitsland, Argentinië, of China.

Informatie en contact

Als u graag uitgebreide informatie wilt ontvangen over de mogelijkheden om een vensterbank van natuursteen te laten maken, zijn wij u graag van dienst via het contactformulier op deze website of stuur een e-mail naar info@petitnatuursteen.nl. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op telefoonnummer (076) 581 11 64.

Kom kijken in onze showroom

Kom eens kijken in onze showroom en zie de vele verschillende toepassingsmogelijkheden van natuursteen. Natuursteen is een zeer veelzijdig materiaal en verkrijgbaar in vele varianten. Wij verkopen maarliefst 1500 verschillende soorten natuursteen. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de eigenschappen van de verschillende materialen.

ADRESGEGEVENS

Jérôme Petit Natuursteen B.V.
Charles Petitweg 3
4827 HJ, BREDA

CONTACT

076-5811164
info@petitnatuursteen.nl

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.